2014. november 25., kedd

A SIGIL Galériában



"Kávépanoráma verssel, zenével, kiállításokkal" - ez a SIGIL Galéria és Kávézó. Nagymaroson idén májusban nyitotta kapuit a nagyérdemű előtt az önkormányzat tulajdonában lévő, ám teljesen felújított épület. Sorsát most megpecsételhetik a környékbeliek, hiszen a programok sokszínűsége és a helyi tehetségek bemutatásának fontossága alapvető elem. Ha a kávéjuk is finom marad, a siker nem maradhat el! - olvasom a Kisduna újság internetes oldalán.


"Nagymaros 12 arca" címmel hirdetett nemrégiben a város önkormányzata fotópályázatot, melyre én is jelentkeztem. A fotópályázat célja nem csupán egy igényes jövőévi falinaptár volt. A beérkezett pályaművekből színvonalasan összeválogatott kiállításon most bárki úgy nézheti Nagymarost, ahogyan bennünket, fotósokat egy-egy látvány megrészegít...
Ezúton is köszönöm a zsűri tagjainak (Cservenák Péternek, Döbrössy Mihálynénak, Mándli Gyulának), hogy munkáimat érdemesnek tartották. 
A 28 pályázó közül összesen 9 fotós alkotásaiból rendezett kiállítást Nagymaros Város Önkormányzata, a SIGIL Galéria és a Szépművészeti Múzeum karöltve támogatta. Megtekinhető 2014. november 21-től a Sigil Galéria kiállító termében (Nagymaros, Magyar utca 2).

Egy-két katt a megnyítón:










Kiállított fotóim:

A naptár májusi arca







...no és a naptárban :-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése